De Minverva-fietsroute-Meetjesland neemt je mee door deze fraaie streek.
U fietst er 4 dagen via de fietsknopenkaart (uitgestippelde routes) die we je cadeau doen.
Je beleeft er een zorgeloze midweek waar Kathleen & Francis van B&B Lomolen te Lotenhulle
en Nicole & Johan van B&B De Zwamhoeve te Sint-Jan-In-Eremo je vol enthousiame ontvangen.
Uw gastheer Johan (De Zwamhoeve) is gids in het aboretum van 'Het Leen' en gastheer Francis (Lomolen) zijn vader schreef het familie- & hoeveboek over de 'Huysmanhoeve'.

Dit arrangement is enkel te boeken voor een midweek (maandag-vrijdag) gedurende het ganse jaar, in de week van 19de van iedere maand. Andere weken op aanvraag.
We verwelkomen u op maandag vanaf 16.30 u in B&B Lomolen of B&B De Zwamhoeve, afhankelijk van uw startplaats. Een uitgebreid overzicht, per dag, vind je via het menu 'arangement' - start De Zwamhoeve en start Lomolen.
Op dinsdag fietst u een lus. Op woensdag fietst u naar de volgende B&B. Uw bagage wordt door uw gastgezin overgebracht. Op donderdag fietst u opnieuw een lus. Op vrijdag fietst u terug naar uw eerste B&B en vandaag wordt uw bagage terug overgebracht door uw gastgezin. Hier nemen we afscheid met een gepast drankje.

 

U verblijft 2 nachten in 'De Zwamhoeve' en 2 nachten in 'Lomolen'.
's Morgens geniet je van een uitgebreid ontbijt met streekproducten zodat je sterk je fietstocht kan aanvatten. Iedere dag krijgt u een lunchpakket mee in een koeltas. 's Avonds degusteert u een heerlijke maaltijd bij uw gastgezin of in één van de streekrestaurants.
Voor verdere info : klik op 'tarief' in het keuzemenu.